Η Νικοπλέξ ιδρύθηκε το 1989 και δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή κορδονιών για είδη ένδυσης, ταπετσαρίας-επίπλων και φυτιλιών σε ένα χώρο μόλις 40 τετραγωνικών μέτρων.

Μετά από 7 χρόνια το 1996 μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητο χώρο 250 τετραγωνικών μέτρων και επεκταθήκαμε στην παραγωγή υφαντών και ελαστικών ταινιών.

Από το 2007 εγκατασταθήκαμε σε καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1200 τετραγωνικών μέτρων στο βιοτεχνικό πάρκο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης και στα προϊόντα μας προστέθηκαν ταινίες ζακάρ, διαφημιστικά μπρελόκ λαιμού και τσέπης για κλειδιά και κινητά, κορδονάκι για τα γυαλιά, πλαστικοποίηση κορδονιών, ιμάντες ελαφριάς μορφής και για ρολλά πόρτας (διατίθεται και ολοκληρωμένος μηχανισμός), πλεξούδες, κορδόνια πλακέ και κορδόνια για χερουλάκι σακκούλας.

Τα προϊόντα μας διατίθενται στην Ελληνική και διεθνή αγορά.

Με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας συνεχίζουμε την παραγωγή πληθώρας προϊόντων ανώτερης ποιότητας φροντίζοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η συνέπεια, η ειλικρίνεια, η φιλική εξυπηρέτηση και οι καλές τιμές που είναι οι βασικές αρχές της εταιρείας μας, μας έχουν καταστήσει ανταγωνιστικούς στην εγχώρια και διεθνή αγορά.